KOMMISSION & SALG

Kommission & islandske heste til salg

Jeg tager heste i kommission, hvis du går med tanker om at sælge.
Jeg lægger meget grundarbejde i hestene, så de er ordentligt forberedt til salget.

Der er mange ting, der skal fungere og en god grundtræning kommer altid både hest og rytter til gode. Jeg går også meget op i at finde det rigtige match mellem hest og rytter og har kun solgt heste, som køberne har været tilfredse med.

Islandske heste til salg vil blive annonceret nederst på denne side og via sociale medier.

 

Kommissionstræning & annoncering til salg

Du får:
– Veltilrettelagt træning
– Opstaldning & pasning
– Foder, græs/wrap
– Fotos/video
– Annoncering & kundekontakt
– Fremvisning
– Hjælp ved sundhedsundersøgelse
– Kontrakt ved salg
–  Kraftfoder tilkøbes/medbringes

Kr. 135,- pr. dag
+10% af salgsprisen

 

Ganti fra Ganges Bro – DK2013100756

Hesteinfo:

Højde: 1.41 cm
Firgænger

Ganti er en 7 årig vallak til konkurrencebrug eller luksusture, et oplagt emne til denne sæsons stævner, da han er meget redet og klar til 4.1. og T.1. til f.eks. juniorrytter. Grunddressuren er i orden, han er en utroligt blød og smidig hest, samarbejdsvillig og positiv.

Han har gode taktfaste grundgangarter og en virkelig stærk tølt i alle tempi. Han er medgørlig i omgang, kommer hen på folden og er ikke bange af sig. Han kan kigge på nye ting i omgivelserne, men han er ved at vokse fra det.

En hest med rigtig mange, gode år i sig, men samtidig med megen rideerfaring på bagen. Han er arbejdet med fra jorden i longe og køreliner, cyklet med, redet i ridehus, på bane og på tur. Han er tryg i trafik og nem at ride ud alene.

Her får man en rigtig dejlig og social vallak med et positivt sind. Han er kastreret som 5 årig, men har ikke hingsteadfærd.

Han har kun haft én ejer (avler). Vedkommende er ved at skære ned på hestehold og har ikke selv interesse i en hest, der kan præstere på det niveau, som Ganti kan.

Pris Kr. 95.000,-

Garpur fra Carlsgaard – DK2014100442  (SOLGT)

Hesteinfo:

Garpur en meget rolig og skøn vallak på 6 år. Han er femgænger, men bliver redet som firgænger. Garpur er rigtig dejlig blød at sidde på i alle gangarter, tølten er rentaktet og med tempo op til middel. Han er god på tur uanset, om man rider alene eller sammen med andre. Han er rigtig fint styrbar og stopbar, hans vilje ligger lidt under middel, men han går frem, når rytteren beder ham om det og det er med ørerne fremme. Han er vant til børn og trafik og er ikke typen, der bliver bange. Han er meget omgængelig, vant til trailerkørsel og passet med alt. Han er rødblak med en stor stjerne og en lille snip.

Han vil egne sig godt som børnehest, konehest til den lidt usikre rytter, som terapihest eller bare som skovturshest til den, som gerne vil have en dejlig og stabil tur også selv om, man ikke rider hver dag.

F: Dropi frá Kílhrauni
M: Gletta fra Myhren