OM ANNE/KONTAKT

Om Anne  

› Professionelt uddannet berider fra Hólar University College i 2003

› FEIF instruktør level 3, på islandsk thjálfari og reidkennari

› Medlem af den islandske trænerorganisation FT

 

Det meste af mit liv er levet med heste tæt på, da jeg har redet fra barnsben. I 1999 rejste jeg til Island, hvor jeg boede i 6 år. Dér arbejdede jeg på flere af de store og velrenommerede stutterier som Grafarkot, Oddhóll og Hafsteinsstadir, og jeg tog berideruddannelsen på Hólar. Den ene af mine praktikophold tog jeg hos Reynir Adalsteinson (www.reidmenn.com). Reynir var kendt for sin bløde tilgang til hestene og han har været med til at udvikle et islandsk ryttermærkesystem.

”Et attraktivt lederskab må være dér, hvor hesten adlyder, fordi den vælger det selv,
og der hvor den har tillid, fordi den forstår.”

Citat: Reynir Adalsteinsson.

 
På Hafsteinsstadir red jeg hoppen Dimmblá frá Hafsteinsstödum og til klubmesterskab i 2004 vandt jeg firgang på hende. Jeg har også redet firgang og femgang på Hólar, da det er en del af eksamen på 3. årgang. I Danmark har jeg redet hingsteshows og konkurrencer på forskellige træningsheste.

Kontaktinformation:
Anne Soelberg – Guldagervej 39 – 9670 Løgstør – Tlf.: 7695 8418 – E-mail: soelberganne@gmail.com
Kørselslvejledning via Google 

Jeg taler islandsk og er medlem af den islandske trænerorganisation FT, samtidig har jeg en læreruddannelse med i min didaktiske rygsæk.
Jeg har bedømt stævner på Island og afholdt kurser i både Island og Danmark.

I dag bor jeg i Vesthimmerland på vores egen gård sammen med mand, børn og heste. Vores mål med stedet er at have et førsteklasses træningssted til islandske heste samt selv at avle få men rigtigt gode heste.

Med tiden drømmer vi også om at indrette den ene af gårdens længer til ferieboliger, så man kan tage sin hest med fra den anden ende af landet, få undervisning og hjælp til træningen foruden en god seng at hvile sig i. Vi bor under 2 km fra Limfjorden og området byder på mange mulige aktiviteter og naturoplevelser.

Anbefalinger:

Anne har arbejdet som træner hos os på Hafsteinsstadir med træning af vores avls- og konkurrenceheste og med tilridning af ungheste.
Hun er en fremragende arbejdskraft på alle måder, dygtig til hestene og opmærksom, foruden at være meget hårdtarbejdende.
Vi kender Anne som ærlig og redelig i alle henseender, altid til at stole på.
Vi kan varmt anbefale Anne som træner ?

Hildur og Skapti, Hafsteinsstadir

Jeg kan varmt anbefale Anne Soelberg.

Hun ved hvad hun har med at gøre, og har hjulpet mig med min hest tidligere.
Hun har den mest fantastiske rolige tilgang til hestene.

Prøv hende? Eva Simoni

Jeg har aldrig lært så meget før, hvorfor har jeg ikke fundet dig noget tidligere?.

Isabella